ГЕОЛОГIЯ

 






   Еволюціонізм спростовується не тільки у космосі, а й на землі. Ось деякі приклади: 

   Льодовики значно молодші, ніж вчать. Це видно за швидкістю їх утворення (1 та 2/3 м на рік). Так звані «річні» кільця - зовсім не «літо-зима» кожен, а перепади температури «тепло-холод», що буває багато разів на день. Це підтвердилося під час Другої світової війни, коли у Гренландії посаджені там літаки опинилися за кілька років під величезним шаром льоду. 

   Сіль в океанах - результат опадів. Зараз там 4% солі, не більше, отже вона накопичується близько 5 тисяч років.  

 

   Хто ж вигадав, що Землі мільйони років? 

   Першим у тому, що її вік кілька тисяч років, як вчить Біблія, а мільйони, заявив Джеймс Хаттон у своїй книзі «Теорія Землі» (1795). 

   Цю ідею розвинув Чарльз Лайєл у книзі «Принципи геології» (1830). Він вигадав геохронологічні ери, що складаються з періодів, і призначив їхній вік. Доказів, що це так, НЕМАЄ.

 

   Колона Лайєла ніколи не була перевірена. Це лише послідовність молюсків, як він сам і його товариші їх розташували. Тоді і тепер має місце кругова аргументація: вік копалин датують шарами землі, а шари датують по копалин. Самі ери та періоди за Лайєлом, як і їх тривалість, і відповідні їм шари зустрічаються лише в одному місці на Землі, а саме - у підручнику. 

   Шари, звичайно, мають місце, але утворені вони одночасно - під час потопу. Цьому є все нові та нові докази. Звідки вони взялися? Ось один приклад: якщо в бочку з брудом додати води і збовтати, то також з'являться різні шари.

 

 

 

   Вік порід іноді розраховується за допомогою радіометричного методу, наприклад, С-14 (для відносно молодих з них), але він базуються на трьох помилкових тезах:

 

1. Спочатку в речовині не було ізотопу вуглецю С14

 

2. Розпад С14 відбувався із постійною швидкістю

 

3. Не було зовнішнього впливу

 

  Ці тези спростовуються дослідами. Отже, ці розрахунки довіри не заслуговують.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

УР ХАЛДЕЙСЬКИЙ

ЖИТТЯ - ЯК ВОНО ВИНИКЛО 3

ЖИТТЯ - ЯК ВОНО ВИНИКЛО 1